Često, međutim, srećemo osobe koje za svoju evidentno masnu kožu tvrde da je – suva! Ovaj subjektivni osećaj suvoće, peckanja, pa i perutanja, veoma je čest na masnoj koži i on je rezultat dehidratacije, agresivnog čišćenja i tretmana koji isušuju kožu. Najviše grešaka je upravo prilikom nege i tretiranja masne, a istovremeno dehidrirane, osetljive ili rozacei sklone kože. Različite problemi koji prate masnu kožu zahtevaju i različit tretman.

Ciljevi tretmana su čista i svetla koža sa manje masnoće, uže pore, mat izgled, smanjenje pojave komedona (akni i mitisera). I sve to bez isušivanja kože!


Problem: Moja koža je često osuta aknama, po obrazima, čelu, bradi...

Rešenje: Exfoliac Active Gel za umivanje daje koži dugotrajnu čistoću i mat izgled. Exfoliac Acnomega 200 krema sa kompleksom hidroksi kiselina u visokoj koncentraciji ima antibakterijski efekat, reguliše lučenje sebuma i dovodi do povlačenja mitisera i bubuljica.

 

Problem: Moja koža je masna, debela, deluje nečisto i grubo, s flekama i borama.

Rešenje: NeoStrata High Potency Cream sa visokom koncentracijom glikolne kiseline nudi snažnu eksfolijaciju, donosi vlagu i vraća koži svetao ten i mladalački izgled.

 Problem:
Moja koža loše reaguje na šminku, primetila sam da mi razna šminka izaziva bujanje novih akni, naročito tečni puderi.

Rešenje: Vichy Normateint  tečni puder namenski neguje kožu sklonu aknama i matira je. Formulisana je kao krema za masnu kožu sa seboregulacijom.

 

Problem: Moja koža stalno sija i ima proširene pore u vidu tačkica, a šminka se brzo razmaže.

Problem: Darphin Skin Mat Serum sa lakom teksturom bez ulja sadrži ekstrakte bilja i zaštićene Darphin sastojke za matiranje kože, suženje pora i hidrataciju dehidriranih zona lica.  

Autor Ljiljana Maričić Grujić   Štampa
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne