Zaštita DNK – ne želimo bolesti kože

Nova generacija preparata sa efikasnim i fotostabilnim UVA i UVB sistemom filtera TINOSORB S® pouzdano štiti od opekotina izazvanih suncem. Osim fizičke i hemijske zaštite, Eucerin preparati za zaštitu kože lica od sunca pružaju i biološku zaštitu. Preparati sadrže gliciretinsku kiselinu, supstancu koja stimuliše prirodne mehanizme zaštite DNK od oštećenja, ali i ubrzava reparaciju oštećenja koja su nastala. Preparati sadrže i likokalkon A, koji ima ulogu jakog antioksidansa, koji štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

 

Zaštita masne kože – mat završnica

Lice je stalno izloženo suncu, ne samo na plaži. Izaberite zaštitu prema  svojoj koži. Fluid je pravi izbor ako imate mešovitu i masnu kožu, kremu birajte ako je vaša koža suva.

Eucerinov fluid ima laku teksturu, pa ga možete koristiti ako imate akne ili rozaceu, uz mat završnicu za kojom žude svi koji imaju masnu kožu, naročito leti.
 
 

Zaštita suve kože – krema

Eucerinova krema za suvu kožu na suncu vodi računa i o tome da je suva koža često osetljiva. Zato preparat ne sadrži parfem i štiti kožu od prevremenog starenja i stvaranja pigmentnih fleka. Vitamin E u kombinaciji sa biološkom zaštitom-prirodnim antioksidansom Likokalkonom A štiti ćelije dubljih slojeva kože od slobodnih radikala. Krema je pogodna za osetljivu i kožu sa atopijskim dermatitisom. 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne