Ispod leda, vreme se zaustavlja. La Prairie je otkrio ne jednu, nego čak tri biljke koji cvetaju u surovim uslovima hladnoće i UV zračenja na Alpima. Švajcarski brend našao je način da njihovu odbrambenu moć iz DNK biljke preuzme i preda kozmetici koja - zaustavlja vreme.

Da li ste čuli za snežne alge?
Snežna alga raste ispod snega, i pojavi se sa prvim zracima sunca. Prirodno zelena, ona "cveta", obavija se zaštitnim mehurićima da se odbrani od UV zračenja. 
La Prairie je ovu algu, uz dve podjednako otporne biljke koje su uspele da opstanu pod snegom i procvetaju pre nego što se on sasvim otopi, uključio u novu, luksuznu liniju nege The Cellular Ice Crystal Collection.  Svi želimo da zaustavimo vreme na licu, zar ne?
La Prairie je otkrio tehnologiju kojom je ukrao odbrambenu snagu iz DNK ovih biljaka, i ovaj kompleks za zaštitu od starenja ubacio u luksuznu hidratantnu kremu i suvo ulje. 

Luksuzne teksture, kako i očekujemo od ovog švajcarskob brenda, prefinjeni mirisi, i obećana zaštita od stresnih faktora koji čine da naše lice tako brzo stari. Zvuči kao bajka. Uspavana lepotica koja čeka da je probudimo. 
 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne