Umor na licu koje stari ne donose samo bore, već i gubitak volumena kože lica. Što je izraženiji volumen kože lica i što su popunjeniji obrazi, manje usahlih delova kože to lice ima pozitivniji i mlađi izraz.
Osim potkožne masti, koja daje ovu jedrost mladosti, hijaluronska kiselina je važna - a njena koncentracija opada sa godinama. I dok kozmetika nema pravih odgovora na gubitak masti, sa hijaluronom je drugačije. Mnogo je proizvoda na bazi hijaluronske kiseline danas, ali je važno da znate da je hijaluron veliki molekul koji se zadržava na površini kože, gde je njegova uloga da čuva vlagu u površinskom sloju kože. On ne prodire u kožu. Ipak, postoje i fragmentovani hijaluroni, razbijeni na manje čestice, koji iuz pravu tehnologiju mogu doći i u one druge, dubolje slojeve kože.

Eucerin kao svoje rešenje za bolju jedrost kože, posle Hialuron Filler i Volume Filler krema, nudi novi, koncentrovan proizvod iz Volume Filler linije.

Eucerin Volume-Filler koncentrat svoje dejstvo bazira na visokoj koncentraciji tri ključne supstance: magnolola iz kore magnolije, koji povećava broj i zapreminu ćelija, oligopeptida koji stimulišu proizvodnju kolagena u epidermu, i hijaluronskekiseline koja doprinosi visokoj vlažnosti u rožnatom (površinskom) sloju.
Reč je o serumskom preparatu, koji nije dovoljan kao nega sama po sebi, jer nema dovoljno zaštitnih i hraljvih supstanci - ovo je proizvod koji ima za cilj da pojača dejstvo drugih preparata za negu (krema).  Evo kako - kaže Eucerin - deluje ovaj serum.Magnolol koji se dobija iz prirode povećava veličinu i broj ćeija koje daju voumen*. Dalje, oligopeptidi koji se dobijaju iz anisa, ojačavaju mrežu kolagena i poboljšavaju obnavljanje kolagena.* Na kraju hijaluronska kiselina poboljšava nivo zadržavanja vlažnosti i daje puniji izgled površine kože kao i smanjenu pojavu bora. (dokazano "in vitro" testovima).


Serumi se uvek nanose pre krema, na čisto lice.

Dr Andrea Šelerman, klinički savetnik u Eucerinu, kaže o koncentratima u kozmetici: "Naneseni na temeljno očišćenu kožu, oni poboljšavaju njene regenerativne sposobnosti. Time se pojačava dejstvo preparata za svakodnevnu negu protiv starenja kože“.Eucerin Volume Filler koncentrat možete kupiti u apotekama.
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne