Eucerin je svojim Hialuron-Fillerom bio jedan od prvih dermokozmetičkih brendova koja je pratio dešavanja u estetskoj hirurgiji i medicini, pa ih pratio formulama svojim preparata. Dok je Hialuron-Filler sa tehnologijom hijaluornskih čestica stalno usavšavan, sada je Eucerin propratio i aktuelne stavove u hirurgiji o starenju lica - koje se ogleda ne samo u opuštanju kože i borama, nego još pre u gubljenju njenog volumena koji nastaje i istanjivanjem tkiva, i smanjenjem masnih ćelija.
Mast je postala nova trendi reč u hirurgiji, a Eucerin je predstavio novi preparat za koji tvrdi da nadoknađuje volumen licu. 

   

Novi Eucerin Volume-Filler sadrži, naime, osim hijalurona za svež izgled gornjih slojeva kože, peptide čiji je cilj jačanje kolagena, ali ii magnolol, dobijen iz kore magnolije, za koji kažu da jača sloj potkožnog masnog tkiva, povećavajući masne ćelije. „Gubitak volumena je tipičan fenomen koji se pojavljuje u procesu starenja“, kaže Stefanie Conzelmann, direktorka odeljenja za razvoj dermokozmetike u kompaniji Beiersdorf AG, proizvođača Eucerina.Osim "in vitro" analiza
, na koje obično gledamo sumnjičavo - jer ako nešto deluje u laboratoriji, ne znači da će i u životu! - Eucerin je radio i kliničke i dermatološke studije efikasnosti - za koje kaže da su pokazale podjednako dobre rezultate.

Eucerin je koristio zanimljiv nov način merenja opuštenosti obraza PRIMOS, program koji projektuje snop paralelnih linija na lice, formirajući kompjutersku 3D mrežu, i na taj način meri promene na volumenu lica. Ova merenja pokazala su poboljšane konture lica, kako kažu u Eucerinu.


 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne