"Pravo svake žene je da bude prirodna i prelepa" - govorila je Elizabeth Arden, zastupajući stav da žena mora da bude lepa i bez šminke, da nega zasnovana na  novim saznanjima nauke to treba da joj obezbedi. 
Kozmetika za negu kože Elizabeth Arden ponovo je dostupna u Srbiji, za sada ekskluzivno u parfimeriji BEAUTIQUE Beograd u TC.Merkator.
Predstavljamo vam liniju na bazi ceramida za čuvanje mladolikosti kože.

Ceramidi su prirodni lipidi koji se nalaze u koži, na spoljnem delu koji štiti kožu od svih spoljnih štetnih uticaja  iz okoline. Ovaj spoljni zaštitini omotač, nazvan stratum corneum, takođe ima važnu ulogu u održavanju vlašnosti kože, regulisanju telesne temperature, ali i u borbi protiv vidljivih znakova starenja.


Drugim rečima, stratum corneum ili površinski sloj kože ima snažnu ulogu u održanju zdravlja kože. I pogodite šta mu pomaže da obavlja sve ove važne funkcije za zdravlje kože – ceramidi!

U suštini, 20% stratum corenum-a čine lipidi, a njihov sasatav sa 50% ulaze ceramidi.

Suva, iritirana koža je upravo ona kojoj nedostaju ceramidi.
Elizabet Arden Ceramide luksuzna anti-age linija ima nekoliko preparata na bazi ceramida, koji pomažu očuvanju integriteta lipidnog zaštitnog sloja kože, revitalizuju i reastruktuiraju kožu, i daju joj podsticaj za podmlađivanje.

Izdvajamo ultra zanimljivi Ceramide  Capsules Daily Youth Restoring Serum sa 60 kapsula koje čuvaju jednokratne doze lakog svilenkastog seruma za lice, vrat i dekolte.

Utrljajte sasržaj jedne kapsulice ujutro i uveče na čistu kožu ispod dnevne kreme, za meu i glatku, zatićenu kožu.

Cena ovog preparata je 11.400 din, a prodaje se ekskluzivno u parfimeriji Boutique u Beogradskom Merkatoru.


Joomla SEF URLs by Artio
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne