Nuxe - francuska prirodna kozmetika, stigla je krajem prošle godie u Srbiju, donoseći mirisnu negu baziranu na bijnim sastojcima, sa visokim procentom prirodnih supstanci.

Čuven pre svega po svom multifunkcionalnom ulju Huile Prodigieuse, Nuxe nas je sada upoznao i sa svojom bogatom ponudom antiage preparata, a pažnju nam je privukla cvetna kozmetika - linija na bazi dnevnog ljiljana protiv bora i gubitka čvrstoće kože.


Ovekovečen na više Moneovih slika, ovaj lepi cvet prolazne lepote, koji cveta u zoru i zatvara se sa zalaskom sunca, prema nalazima Nuxe laboratorija osim moći regeneracije poseduježnih aktivnih supstanci (flavonoida, karotenoida i nezasićenih masnih kiselina).Nuxe patent iz cveća

U dnevnom ljiljanu, Nuxe je otkrio molekule koji deluju na protein u koži  - vimentin - sa važnom ulogom u stvaranju potporne strukture kože. Sprečavajući vezivanje šećera za dermalni protein vimentin (poznato kao glikacija), dnevni ljiljan sprečava njihovo uništavanje, gubitak čvrstoće i elastičnosti kože – a time i njeno starenje. Nuxe je doakazao i da molekuli iz ljiljana imaju nsažan uticaj na sprečavanje procesa glikacije, koji doprinose razgradnji proteina u koži.  Uz antioksidativna svojstva, ljiljan je postao ključna biljka linije Merveillance Expert protiv vidljivih znakova starenja kože.U liniji je pet proizvoda: serum sa hijaluronskom kiselinom, dve korektivne kreme za različite tipove kože, i krema protiv podočnjaka i bora za zonu kože oko oka.


I bore i podočnjaci

Merveillance® expert Yeux Lifting krema za zonu oka, sadrži biljni kofein, koji pomaže drenažu tečnosti iz zone podočnjaka, i tetrapeptid-5, za skupljanje kapilara i sprečavanje ponovnog nakupljanja tečnosti.Molekuli dnevnog ljiljana zaduženi su za učvršćivanje kože, a ulja lešnika, divlje ruže i avokada hidriraju i čuvaju vlagu.


Ako želite da probate francusku lepotu iz cveća, potražite je u nekoj od Lilly apoteka ili na sajtu nuxe.rs/
 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne