Clarisonic je najpoznatiji kućni uređaj za temeljno čišćenje lica, sa četkicom čije dlačice rotiraju u različitim smerovima ludom brzinom. Ova patentirana "sonična" tehnologija doprinosi boljoj teksturi kože, i pomaže da od kozmetike koju nanosite nakon čišćenja iskoristite što više aktivnih supstanci.
Pogledajte više o tome kako deluje Clarisonic u ovom tekstu koji smo pisali prilikom lansiranja ovog sjajnog uređaja u Srbiji, a mi vam sada predstavljamo specijalno, praznično izdanje Clarisonic Mia 2 uređaja, sa prepoznatljivim ilustracijama Kejta Heringa. 
 
Šta je inovativno u Clarisonic aparatima? 
Četkica rotira ne samo u krug  -  nego i oscilira napred-nazadu dve dostupne brzine pri soničnim vibracijama od preko 300 obrtaja u sekundi. Iz Clarisonica tvrde da ovaj uređaj čisti lice čak šest puta bolje od bilo kog gela kojim se umivati i skidate šminku.  Klinički rezultati su dokazali smanjenje pora, sitnih linija i bora i  poboljšanje tonusa kože.

Dobra stvar je što ga možete koristiti i ispod tuša jer je vodootporan. 

Za čišćenje celog lica dovoljan je minut:  20 sekundi na čelu, 20 sekundi na nosu i bradi i po 10 sekundi na svakom obrazu. 


Clarisonic sa Heringovim crtežima - posebno onaj sa srcem - pravi je poklon za nekog koga volite. U Srbiji ga možete kupiti u parfimeriji Glamour u Beogradu, ili parfimeriji Jasmin u TC Delta City.

Preporučena maloprodajna cena za ovaj aparat je 17.704 dinara.


 
 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne