Nedavno su predstavljena dva nova proizvoda koja nude efikasnija rešenja ovih problema, a potiču iz uglednih dermokozmetičkih kuće.
Njihov je zadatak da pomognu da vaša koža lakše "diše" -da oslobode zapušene pore, ali i da smanje mogućnost nastajanja tragova na koži gde su se pojavljivale bubuljice.

Noćno čišćenje - Vichy Normaderm Night Detox


Vichy Normatedrm Night Detox obogatio je poznatu Normaderm liniju za normalizaciju lučenja sebuma na masnoj koži, akcijom ciljanog noćnog pročišćavanja.  Masna koža, koja i inače luči previše masnoće, tokom noći, tačnije oko 4 ujutru, kako kažu u Vichy-ju, lučenje dostiže vrhunac. Uz mnogo masnoća na koži, javljaju se i bakterije, koje doprinose stvaranju akni. 
Normaderm Night Detox deluje na principu prirodnog "sunđera" za mast, perlita, koji upija višak masti iz kože, dok se sastojci za površinsko pročišćavanje poput salicilne kiseline, i antibakterijsko dejstvo, doprinose buđenju sa čistijom, lepšom, a i zdravijom kožom.
Vichy preporučuje da se ova krema koristi u kombinaciji sa dnevnom hidratantnom kremom iz Normaderm linije.  

La Roche Posay Effaclar Duo

Effaclar Duo je novi proizvod koji deluje protivupalno vitaminom B3, protiv bakterija, blago pilinguje površinu kože da sačuva glatku površinu i spreči zapušavanje pora, normalizuje lučenje masti, umiruju, i sadrži inovativnu supstancu koja ovaj preprat razlikuje od prethodne verzije Effaclara - procerad, koji sprečava stvaranje fleka nakon akni - tzv. postinflamatornih hiperpigmetnacija.
Više o dejstvu raznih dermokozmetičkih prearata protiv akni možete pročitati na blogu BudiLepa, koji piše urednica Estetike. 


 
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne