Mnogi bi želeli da novi osmeh stigne brzo, iako su dugo izbegavali da učine bilo šta da bi zaustavili propadanje svog zubnog niza... Obično tada pred stomatologe postavljaju zahteve „sve i odmah”, a on treba da im objasni šta se može učiniti. U nekim slučajevima, svaka priča o tretmanu „sve i odmah” postaje bespredmetna jer je stomatolog procenio da takva terapija ne bi bila medicinski opravdana. Srećom, moderna stomatologija nudi širok izbor materijala i procedura za brzo i efikasno zbrinjavanje i najtežih slučajeva.
Upravo takvi su slučajevi pajenata koji su došli iz različith krajeva Evrope, a kojima su urađeni brzi, ali savesni i medicinski opravdani terapijski zahvati.

I primer

BEZMETALNA KERAMIKA - Četiri zuba – rok 48 sati

Mladi, 24-godišnji pacijent javio nam se iz Italije s molbom da mu za 48 sati uradimo četiri zuba u bezmetalnoj keramici. Olakšavajuća okolnost bila je što je došao sa već izbrušenim gornjim sekutićima na kojima su mu fiksirane privremene krunice (mada za iskusnog stomatologa brušenje četiri zuba, ukoliko nema potrebe za preprotetsku pripremu, nije zahtevan tretman). Rok je ispoštovan. Zadovoljan pacijent vratio se u Italiju sa estetski i funkcionalno besprekornim bezmetalno-keramičkim mostom.

 

II primer

ZAMENA BEZMETALNO KERAMIČKIH MOSTOVA - rok 10 dana

Druga pacijentkinja nam je došla iz Holandije. Vremenski ograničeni, bez prava na grešku i ispravke, pacijentkinji je za svega deset dana prethodni rad zamenjen novim bezmetalno-keramičkim mostom. I ona je iz ordinacije izašla sa blistavim osmehom.


 


(primeri pre i posle protetskih radova u ordinaciji Medenta)

www.me-denta.com

Novopazarska (Sime Miloševića) 14/1
Beograd
Tel:+381 (0)11 344-00-17
 

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne