Šta su biološko-regenerativni tretmani i kako oni mogu da podmlade vaš izgled objašnjava nam dr Tatjana Zmijanac iz ordinacije TAO, spec. fizikalne medicine.
Bioregenerativni tretman peptidima

Sa sigurnošću se može reći da je put do mladalačke kože korišćenje peptida koji kao bioregulatori predstavljaju tajnu podmlađivanja. Korišćenje peptida je jedan od najboljih načina da se uspori proces starenja.
Tokom života sinteza kolagena i elastina se smanjuje, što dovodi do nastanka bora i mlitave kože. Antiejdžing regenerativni tretman peptidima podstiče i ubrzava sintezu kolagena što će dovesti do vidnog podmlađivanja kože.
Peptidi su lanci amino-kiselina koji utiču na sintezu kolagena. Aplikovani peptidi prolaze kroz sve slojeve kože i prodiru kroz ćelijsku membranu u jedro ćelije i na taj način podstiču prirodnu regeneraciju tkiva na ćelijskom nivou. 


Nakon samo jedne terapije injekcionog ubrizgavanja peptida, koža postaje glatka sjajna i elastična.

Preporučuju se tri tretmana u razmaku od dve nedelje, nakon čega se dolazi na tretman održavanja – nekom je dovoljan jedan tretman u dva meseca, nekome jedan mesečno.

 
Efekti tretmana:


– poboljšava se tekstura i boja kože,

– poboljšava se mikrocirkulacija i metabolizam kože,

– smanjuju se duboke i potpuno nestaju plitke bore,

– smanjuju se otoci i povećava hidratacija.

                                   Dr Tatjana ZmijanacHijaluronski SKIN BOOSTER bioregenerativni tretman

Ovaj tretman je veoma sličan mezoterapiji, ali se ipak razlikuje po tome što se veoma tankim iglama ubrizgavaju aktivni sastojci i hijaluronska kiselina u dublji sloj kože, dok se kod mezoterapije deluje na površinski sloj kože. Zahvaljujući izuzetnoj formuli aktivnih sastojaka i pojačanom regenerativnom kompleksu sa hijaluronskom kiselinom, ovaj tretman spada u intenzivnije, tako da, pored prevencije starenja, ima ulogu i u otklanjanju znakova starenja, ublažava hiperpigmentacije, poboljšava cirkulaciju, revitalizuje kožu, otklanja sitne bore, jača tonus mišića, dubinski hrani i hidrira kožu.

Koža nakon ovih tretmana je sjajna, puna i zategnuta.
Kontakt:
TAO Centar za bioregenerativnu i estetsku medicinu
Beogrda, Njegoševa 38
tel. 011/3442 109
www.taoestetic.com

 
Autor Dr Tatjana Zmijanac   Štampa
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne