Posle detaljnog pregleda, Ljiljani je predloženo da se u cilju nege i održavanja mladolikog izgleda lica i tela primeni kombinacija nekoliko metoda:

kozmetički tretmani

mezoterapija

lifting lica radio talasima.

Ona je to prihvatila i posle nekoliko meseci dobijeni su veoma dobri rezultati, na obostrano zadovoljstvo.

Poboljšanje tonusa kože lica (tightening) postignuto je aparatom Green IRF.

Ovaj aparat radi na principu radiofrekventnih talasa i predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i vrlo efektnu alternativu laserskim i hirurškim zahvatima. Radiofrekventna metoda radi na principu kontrolisane akumulacije toplote duboko u dermisu, čime se pospešuje lokalna cirkulacija, stimuliše nastajanje novog kolagena u tkivu i povećava energetski potencijal ćelijske membrane. Zasnovana na jedinstvenoj, kapacitativnoj (CO) tehnologiji, ova metoda nudi širok spektar aplikacija koje su zasnovane na principu selektivne elektrotermolize.

Održavanje vitke linije omogućeno je kombinacijom kavitacije, IRF i lipolize.

Veliki broj ljudi, pa i naša pacijentkinja Ljiljana, ima problem sa masnim naslagama na određenim delovima tela, koje se vrlo teško uklanjaju čak i u slučajevima kada se izgubi nekoliko kilograma. U „Opalu za ovaj problem predlažemo kombinaciju kavitacije, mezoterapije i lipolize.

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak kada se dejstvom niskofrekventnog ultrazvučnog talasa selektivno razbijaju masne ćelije. Oslobođena mast se u obliku triglicerida izliva u međućelijski prostor, gde se pod dejstvom enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol je izvor energije, dok se masne kiseline razgrađuju u jetri, kao i sve druge jednostavne masne kiseline, uključujući i one iz hrane.

Lipoliza je predviđena za topljenje masnih naslaga na kritičnim regijama (stomak, bokovi, podlaktice, butine...), dok se mezoterapijom ubrzava metabolizam i olakšava proces gubljenja kilograma.

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne