Dragana: Kako sam se odlučila za docrtavanje obrva

Pre par godina upoznala sam gospođu koja je imala tetovirane obrve, ali ne klasično, punom, tamnom linijom, kako se najčešće viđa, nego tehnikom "dlačica po dlačica". Ta je gospođa korekciju uradila u Londonu, a ja sam obećala sebi da moram da imam takve obrve.

Klasično tetovirane obrve nikada nisu bile moj izbor. Izgledaju mi, izrazito, veštački! Znala sam šta želim i sada je valjalo naći stručnjaka koji to može da uradi.

Koleginica mi je nedavno rekla: "Ono tvoje tetoviranje obrva radi se i kod nas. Najbolja ti je Mira Cabunac". Bila je to prava informacija! Mojoj sreći, zaista, nije bilo kraja: do tada sam svako jutro docrtavala svoje obrve i bilo mi je dosta svega. BIla sam se već izveštila u korišćenju olovke, ali svakog jutra... strašno!

I onda, kada se umijem i skinem docrtane obrve izgledam snešno!

Ovo je predstavljalo problem i šminkerkama na poslu, stalno su vodile računa da ih ne skinu, jer ono što uradim ujutro, uradjeno je, nisam bila u stanju da popravljam.

Sada, kada imam nove, iscrtane obrve, stvarno sam prezadovoljna. Mira mi je uštedela vreme i poklonila divno isctane obrve kojima sam oduševljena.

Nedavno sam bila i na "fiksiranju" i sada je čitav proces završen.

G-djaCabunac je odlično uradila svoj posao a meni ostaje da "obrvice, morske pijavice" pravilno negujem.

Mira Cabunac: Dragana je značila svežinu i nadahnuće

Nikada nisam imala idole i uopšte me ne fascinira činjenica što se neko od poznatih i popularnih pojavi kao klijent u mom Centru. Mnogi su za ove dve decenije bili moji klijenti. Neke manje ili više poštujem po onome što rade, a sa nekima sam kroz dugo poslovno druženje ostvarila i topla i iskrena  prijateljstva.

Kada je  Dragana pozvala, znala sam ko je, volela sam neke njene emisije, ipak, bila je klijent - kao svaki drugi. Raspitivala se o mnogim detaljima rada, delovala nesigurno i uplašeno, konačno, rekla da će se javiti - ako odluči.…Posle dve nedelje je zakazala.

Razlog što ovo pišem je u apsurdu koji se dogodio - ona je meni učinila uslugu što je za trenutak bila u mome životu, jer je malo ljudi koji nas svojim prisustvom mogu tako ozariti i inspirisati.

Bila sam joj zahvalna jer sam sa neverovatnom radošću radila obrve na licu koje deluje nestvarno  čisto. Anđeoski prefinjeno, sa dečije nevinim pogledom iskreno inteligentne i otmene mlade žene.

Trajna šminka je zanat, ali onaj ko je radi mora imati, pored svih znanja i umeća i nekakav emotivan odnos prema klijentu. To je neminovno. Nema kalupa. Mora se osetiti karakter, ličnost koja  se iskazuje kroz način na koji neko gleda, govori, smeje se. Draganino lice je bilo fino platno. Uradila sam neuobičajenu formu obrva koja retko kome licu odgovara, ali to su „njene“ obrve. Te soficistirane crte gotovo astralne lepote, lice uokvireno kreatkom dečačkom kovrdžavom frizurom – za mene je bila prava radost što ga „dovršavam“ detaljem koji će mu dati završni pečat.

Obe smo bile radosne - ona zbog novih „pogođenih obrva“, ja zbog radosti stvaranja. Ovaj susret je bio uzajamno davanje energije!                                                                                                                                  
  


Pre i posle docrtavanja obrva kod Mirjane Cabunac
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne