Danijela Gajic: sedam meseci posle prvog tretmana

Danijela Gajic, diplomirana ekonomistkinja iz Ljiga, u februaru je zapocela seriju mezoterapijskih tretmana koje je kao nagradu dobila dr Ivane Filipovic Markovic, iz ordinacije Delta Estetika. Posle šest tretmana i pauze u tretmanima koja traje od maja, zamolili smo je da napiše kakvi su rezultati postignuti i koliko su trajni.

Prošlo je sedam meseci od mog prvog mezoterapijskog tretmana. Do danas sam u ordinaciji dr Ivane Filipovic Markovic bila na ukupno šest tretmana. U prethodnom pismu opisala sam vam svoje iznenadenje postignutim rezultatima. Za samo nekoliko tretmana izgubila sam pet kilograma i mnogo centimetara u obimu na kriticnim mestima. U februaru sam imala 59,4 kilograma, danas 54,5 kg, obim struka se sa 82 cm smanjio na 78 cm, obim kukova sa 97 cm na 90 cm, bedara sa 97 na 90 cm, butine sa 59,5 cm na 54 cm. Poslednji tretman imala sam krajem maja.

U meduvremenu, zbog privatnih obaveza, nisam imala vremena da idem na preostale tretmane. U nekom momento imala sam malu sumnju (uobicajeno za „neverne Tome”) u pogledu toga šta ce se dešavati kada ne budem išla na tretmane – hoce li se ipak neki kilogram i centimetar u obimu vratiti. Medutim, nije se desilo apsolutno ništa, sve je ostalo po starom.

 Ako me to i nije toliko iznenadilo, stanje sa celulitom sigurno jeste. Bila sam apsolutno sigurna da ce se povratiti brzo nakon što sam prekinula sa tretmanima. Prvo, zato što sam pušac (ne smem ni da priznam koliko cigareta dnevno popušim!), volim kafu, a tecnost pijem samo kada sam žedna, a to je retko cista voda. Takode, pretpostavljala sam da ce se celulit koji je posle samo jednog tretmana bukvalno nestao, isto tako brzo vratiti. Obzirom na moje nezdrave navike... i dalje cekam, jer ga bukvalno uošte nemam. Kako je moguce da je tako brzo nestao i da se nije vratio morace da objasni doktorka Ivana. Ja jedino znam da ga nemam i presrecna sam zbog toga.

 Brzo sam se navikla na svoj novi izgled kao što je svakom coveku lako da se navikne na nešto dobro. Realno, ja danas ne izgledam kao žena koja je rodila troje dece. Jedino što mi je ostalo za uspomenu na taj period života jeste višak kože u predelu stomaka koji se vidi kada sednem (dve i po falte ciste kože bez masnih naslaga), ali o tom-potom, naci ce se i za to neko rešenje.

 I šta da kažem na kraju? Sve ono što sam u ESTETICI citala o mezoterapiji pre nego što sam dobila nagradne tretmane u “Delta Estetici” zvucalo je super, ali pošto sam od onih ljudi koji više veruju delima nego recima, iskreno priznajem da se ni u najoptimistickijim razmišljanjima nisam nadala ovakvim rezultatima. I zato vam, poštovana redakcijo i draga doktorko Ivana, još jednom zahvaljujem na svemu učinjenom.

 

 

 

Datum poslednje izmene subota, 11 oktobar 2014 22:26  Štampa

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne