Nekada su kozmetičari brinuli o svakodnevnoj nezi kože, a dermatolozi samo o bolestima kože. Danas su dermatolozi postali i doktori za – lepotu. Jelena Tomašević neguje se kod dr Nevenke Dokmanović. Pitali smo je koje sve tretmane radi. 

Kod mene ima prednost svako ko je stručan i čiji rezultati govore o njegovom radu. Sa više strana sam imala odlične preporuke za dr Nevenku Dokmanović, tako da nije bilo dileme o tome da je upoznam, a potom i odlučim da joj prepustim brigu o svom licu.


– Koje tretmane radite kod dr Dokmanović?      

Tretman čišćenja lica (mislim da se zove biološki), hemijski piling, mezoterapiju lica i plazmalifting.

– Koju biste estetski postupak izdvojili kao najomiljeniji, ili možda najefikasniji?

Poslednji u nizu koji sam nabrojala – plazmalifting (PRP). To je za mene potpuno otkrovenje, posebno zbog toga što je to potpuno prirodan proces. Prvo se na lice nanese prijatna anestetik krema, tako da se u toku tretmana oseti samo blago prijatno peckanje. Već uveče se primeti da je koža vidno svežija i blistavija.

– Da li postoji neki tretman koji nikako ne biste radili, i zašto?

„Nikada ne reci nikad” je fraza koja je istinita i shodno tome nikada ni u čemu nisam bila potpuno isključiva, jer nikada ne znamo kada bi nas život mogao demantovati. Volim prirodan izgled i sve tretmane koji doprinose njegovom poboljšanju. Svako ima pravo da bira načine kojima ce poboljšati svoj izgled.

– Kako izgleda vaša dnevna nega kod kuće, šta koristite svakodnevno od preparata?

Pošto sam zbog televizijskih snimanja često primorana da na licu nosim šminku i po 12 sati, najviše volim kada dođem kući da prvo lepo skinem šminku, a potom lice operem gelom La Roche Posay Effaclar i očistim tonikom, posle toga nanesem serum 10 Skinceuticals, tako da imam osećaj kao da mi je koža prodisala. Kada nemam obaveze, ne šminkam se i trudim se da odmorim kožu što više od štetnih uticaja šminke.
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne