MARIJA LAZIĆ, TV VODITELJKA: PRP I LIPOLIZA U OPALU

- Brigu o svom izgledu poverila sam dr Oliveri Partonjić Lazović, plastičnom hirurgu  Klinike „Opal“ koja jednako uspešno radi i anti-aging tretmane lica i tela.  Evo mojih tretmana.

PRP: Moja koža je zablistala! S obzirom na to da dva puta nedeljno imam snimanja, kožu sam uglavnom negovala i regenerisala radiofrekventnim talasima koji su bezbolni, neinvazivni, ali veoma delotvorni... Ipak, bez ikakve bojazni, prihvatila sam savet dr Olivere da bi bilo dobro da kožu dodatno osvežim čuvenom PRP metodom za kojom su poludele javne ličnosti u Holivudu. I zaista, nakon samo nekoliko tretmana moja koža je bukvalno zablistala!

Mezoniti: Nekoliko mojih prijateljica je već radilo mezoniti i bile su prezadovoljne efektima, pa sam konsultovala dr Oliveru u želji da saznam da li bi one bile efektne za korekciju nekoliko malo dubljih bora koje su se pojavile na mom licu. Naravno, insistirala sam na tome da želim da moje lice zadrži prirodnu mimiku, jer smatram da je veoma ružno kada se ta prirodnost izgubi i na to nikada ne bih pristala. Doktorka me je uverila da su mezoniti procedura koja daje veoma lepe i prirodne rezultate, da su niti biorazgradive i da nema nikakve opasnosti da moje lice postane drugačije. Samo lepše, jedrije i svežije. I, tako je i bilo.

Lipoliza: Nikada nisam imala problema sa održavanjem telesne težine, prirodno sam vitka, ali se zbog prirode posla često ne hranim baš kako bi trebalo, pa to, kao i svakoj ženi, ostavlja posledice na „kritičnim” zonama”... Moja noćna mora je moj stomačić kojeg ne mogu da se rešim ni vežbama, ni dijetama. Rešenje koje mi je predložila dr Olivera bilo je lipoliza koja je zaista istopila višak masti baš tamo gde je bilo potrebno. Doktorka mi je objasnila da je je lipoliza idealno i ekspresno rešenje čak i za onaj najtvrdokorniji celulit, iako spadam među retke srećnice koje genetski nemaju ni mrvicu celulita. Ali, ako se pojavi, znam šta treba raditi.

SUZANA PETRIČEVIĆ: MEZONITI U DELTA ESTETICI

Moje lice nije toliko naborano, mnogo mi je više smetao drugi problem: imala sam taj ružan podbradak koji je jednostavno brže stario do ostale kože i to mi je kao glumici prilično smetalo, jer podbradak daje licu neku drugu karakternu crtu, sa njim ste odmah inferiorni.

Dr Ivana Filipović Marković iz Centra Delta estetika
mi je kao rešenje predložila tretman 3D mezonitima. Objasnila mi je da je to tretman tzv. neoperativnog fejs-liftinga, kojim se ispod kože lica ubacuju končići koji prave svojevrsnu armaturu oko koje se stvara novi kolagen i fibrozno tkivo čime se postižek željeni lifting efekat… Posle tretmana prvi utisak pred ogledalom je bio fantastičan, ali pravi rezultati su došli posle četiri meseca - moj podbradak se, takoreći, nije video.  

IRINA RADOVIĆ: HEMIJSKI PILING I FILERI U ANTIAGING CENTRU


Posle tridesete (baš kao i svaka žena) počela sam da uočavam prve promene na koži; gubitak svežine, prve bore oko očiju i flekice koje su se pojavile u trudnoći. Srećom, upravo tada sam upoznala dr Jasminu Vikalo iz AntiAging Centra i ona mi je nakon detaljnog pregleda kože odredila način pravilne nege – od čišćenja do upotrebe dnevnih hidratantnih i noćnih antiejdž krema.
Prvi put sam tada shvatila koliko je za negu kože važna procena i pravi savet stručnjaka.
Ali i tretmani: veoma su mi prijali hemijski pilinzi, kojih sam se u početku bojala verujući da će mi suviše istanjiti kožu, dok mi dr Vikalo nije objasnila da će oni skinuti samo ono što inače ne treba da bude na površini kože i podstaći njenu obnovu.
Ove godine sam prvi put probala i Teosyal hijaluronske filere - oduševljena sam njihovim trenutnim efektom. Mislim da je za moje lice dovoljan takav jedan tretman godišnje.  Što se nege tela tiče, srećom sam jedna od retkih žena koja nema problem sa celulitom. Sigurna sam da na to utiču genetika, ali i ishrana i fizička aktivnost. Međutim, neposredno nakon porođaja, pojavio mi se celulit koji sam u AntiAging Centru brzo uklonila uz samo nekoliko tretmana Ultracontour aparatom. 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne