alt
Tanja Stojković (32 godine) ostvarila je jedan svoj san – umesto velikog nosa sa izraženom grbom, zahvaljujući Bolnici ST MEDICA dobila je lep, pravilan i njenom licu primeren nos zbog koga se, kako kaže,  ponovo oseća kao žena. Redakcija ESTETIKE prisustvovala je ovom događaju od početka do kraja.PRED ULAZAK U OPERACIONU SALU

Muž, pravi prijatelji i kumovi su me podržali jer znaju koliko sam to želela... Sada će se jedan od mojih snova ostvariti!

alt 
NA DAN OPERACIJE

Kada i kako sam se odlučila na korekciju nosa?

Od svoje petnaeste godine intenzivno sam razmišljala o tome, kad god sam se pogledala u ogledalo. Nakon što sam se udala  i rodila sina odlučila sam da je trenutak da ostvarim svoj san. Došla sam u fazu da sam bila stalno napeta kako će neko reagovati na moj nos, bez obzira na to da li sam na poslu ili u kafiću...

Sinu smo objasnili da mama ide da skine „onu grbicu” sa nosa i da neću biti sa njima samo jedan dan...

Šta sam očekivala?

Pre svega,  više poštovanja prema sebi.

Kakva je bila reakcija supruga i prijatelja kada si im saopštila svoju odluku?

Muž mi je dao najveću podršku, da nije njega nikad se ne bih osmelila da to i uradim. A prijatelji, neki su me podržali, neki su bili protiv, što znači da mi i nisu pravi prijatelji. Pravi prijatelji, kumovi su me podržali jer znaju da kad god treba da se zajedno slikamo ja bežim od aparata... Sada će se jedan od mojih snova ostvariti!

alt 


JUTRO POSLE OPERACIJE

Ništa me ne boli. Sinoć mi je malo bila frka kada sam se probudila iz anestezije i uplašila se da dete neće moći da me prepozna sa maskom preko nosa, ali su me utešili da super izgledam posle operacije. Inače sam strašna kukavica kada me nešto zaboli, ali sada uopšte ne osećam bol, jedino mi smeta što ne mogu da dišem na nos, usta su mi suva, imam osećaj male natečenosti oko očiju, ali ništa ne boli. Više me boli mesto na ruci gde su mi uboli iglu za anesteziju. Počela sam jutros da pijem kafu, ali mi nije prijala bez cigarete... Jedva čekam da prođe sedam dana i da mi skinu  masku sa nosa. Spava mi se još uvek, veoma mi se spava.

MAMA IMA NOVI NOS

Sinu smo objasnili da mama ide da skine „onu grbicu” sa nosa i da neću biti sa njima samo jedan dan... Verovatno se mog starog nosa neće ni sećati.

ODLAZAK IZ BOLNICE

Nemam reci da zahvalim osoblju  Bolnice ST Medica...  Kad god sam pokušala da im zahvalim pošle su mi suze. Presrećna sam, zaista, ne mogu još da verujem, dok sam nosila masku imala sam osećaj da je grba i dalje na ovom mestu. Kada sam stala pred ogledalo nisam mogla da verujem da sam to ja, da sada stvarno izgledam kao žena.  Jedan od mojih snova se ostvario. Osećam sreću sličnu onoj kada sam rodila sina.

alt

 

Kontakt

www.stmedica.com

Kumodraška 241v

+381 11 246 06 97, 397 03 51 i 247 29 46

 
 

 

Pogodaka: 8395 Štampa

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne