Kada sam u „Estetskoj“ videla da Klinika „Ana Life“ poklanja lasersku liposukciju jednoj čitateljki odmah sam popunila i poslala kupon (i to ne samo jedan). Na moju sreću, izučena sam baš ja – priča Marija Rosić, dobitnica besplatne liposukcije u Klinici Ana Life.


Mariji Rosic (29) iz Nove Pazove, akcija našeg casopisa u kojoj smo poklanjali tretman laserski asistirane liposukcije u Klinici „Ana Life“ u Zemunu, donela je radost koju teško može da opiše.

- Nisam ni slutila da ce rezultati biti fantasticni!

 POČETAK


Posle porodaja 2001. (imala sam 21. godinu) moje telo je, što je i normalno, pretrpelo znacajne promene. Par godina posle porodaja primetila sam da pocinjem da se debljam na odredenim delovima tela, stomak mi je bio u prilicno lošem stanju, opušten i sa strijama. Te promenem nisu bile baš drasticne kao što sam vidala kod nekih žena, ali su mi smetale. Pocela sam da vežbam i aktivno živim, nešto sam uspela da sredim, ali nisam mogla da skinem naslage na kukovima, sa unutrašnje strane butina, na struku...

Donela sam odluku da probam sa liposukcijom. Kada sam u vašem casopisu procitala da Klinika „Ana Life“ poklanja lasersku liposukciju odmah sam popunila i poslala kupon (ne samo jedan). Nisam ocekivala da cu ja biti izvucena, ali na moju srecu, desilo se baš to.

 KONSULTACIJE

Konsulatacije sa dr Velišom Arsicem iz Klinike „Ana Life“ su me uverile da je moja odluka da se podvrgnem liposukciji potpuno ispravna. Tom prilikom mi je detaljno objasnio šta je neophodno

da se uradi kako bi se postigao maksimalni ucinak. Kriticne regije na mom telu bile su stomak, struk, bokovi i zadnja strana butina. Predložio mi je da sve to uradimo u jednom aktu, s obzirom da masne naslage nisu bile prevelike.

Dr Arsic me je oduševio i kao lekar i kao covek, strpljivo je odgovarao na sva moja pitanja, detaljno mi je obrazlagao sve elemente intervencije, pažljivo slušao moje pitanja i moje bojazni... Kada su konsultacije završene imala sam apsolutno poverenje u njega, ali i ceo tim Klinike „Ana Life“.

 INTERVENCIJA

Intervencija je uradena u lokalnoj anesteziji, bila sam svega svesna, mogla cak i da pricam tokom interevencije. Proteklo je prilicno bezbolno, bolje receno bol je bila podnošljiva, jer bi bilo preterivanje reci da je bilo apsolutno bezbolno. Poredenja radi, više bola osecam pri popravljanju zuba.

S obzirom da je radeno više regija u jednom aktu, jedna po jedna, to je potrajalo oko šest sati, ako se dobro secam!

 Marija Rosic: VELIKA POMOC “ESTETIKE”

Imala sam dosta informacija, pre svega iz Vašeg casopisa koga citam od prvog broja. Secam se prvi broj je donela jedna mušterija u butik o kome sam radila i bila sam srecna što takav casopis postoji, jer sam u to vreme vec razmišljala kako da rešim neke estetske probleme na telu.

 POSLE INTERVENCIJE

Posle tretmana se nisam zadržavala na Klinici, jer sam se osecala savim dobro. Vec sutradan sam nastavila normalno da radim i obavljam svakodnevne aktivnosti. Dobila sam elasticne bermude koje sam nosila naredna dva meseca, prvih mesec dana non-stop, a drugi mesec povremeno. To mi nije pricinjavalo velike teškoce, jedino je sa prvim vrucinama u njima bilo toplije. Inace one su veoma tanke i lake, tako da ih je moguce nositi ispod pantalona i helanki, uopšte se ne vide.

 PRVI POGLED U OGLEDALO

Kada sam prvi put posle intervencije stala pred ogledalo i Videla kako izgledaju mesta koja su tretirana liposukcijom bila sam, ne zadovoljna, vec prezadovoljna! Nisam ni slutila pre operacije da to može tako 

dobro da se uradi, posebno sam bila zadovolja izgledom stomaka i spoljnom stranom butina koje su izgubile masne izbocine. Po koži nemam nikakvih neravnina, zategnuta je i sa primetno manje celulita, što je sve nusprodukt delovanja SMART LIPO lasera, kako mi je objasnio dr Arsic.


alt

BEZ OŽILJAKA

Ožiljaka skoro uopšte nema. Vidljivi su kao nešto belje linijice na površini kože, a objašnjeno mi je da ce vremeno i to nestati i da se ništa nece primecivati. Posle tretmana redovno sam koristila gel protiv podliva i modrica, koji su normalni pratilac ove intervencije.

 BITNA JE VOLJA I ŽELJA

Kada sam se odlucila za liposukciju bila sam svesna da to podrazumeva i promenu celokupnog nacina života, posebno ishrane... iako i dalje ponekad ne mogu da odolim slatkišima! U svemu je bitna volja i želja da se nešto uradi. Kada to postoji nema nijednog razloga za strah ili nedoumice. Kada covek nešto jako želi onda se i bol može lako podneti, posebno ako nije prevelik i kratko traje. I za lepotu se mora nešto žrtvovati.

A najbolja nagrada je prvi susret sa ogledalom! To je nemoguce opisati. Zato bih preporucila ovaj treman svakome ko može sebi da ga priušti, a ima probleme slične onima koje sam ja imala.

  

 Dr spec. Veliša Arsic

Marija je, što bi mi hirurzi rekli, veoma zahvalan pacijent za liposukciju:

vodi aktivan život, držala je dijete... Ali, na neke stvari na svom telu nije mogla da utice. Zadnji deo natkolenica je bio predebeo zbog cega se gubila kontura zadnjice, imala je povecanu projekciju stomaka, deblji struk.

Marija je bila veoma disciplinovana i posle obavljene liposukcije: redovno je nosila steznik, išla na preporucene masaže, mazala ožiljke... što je dalo još bolje rezultate, u vidu glatke i zategnute kože.
 

Pogodaka: 10702 Štampa

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne