okt 11

Bojana Rajić:  
POSLE ROĐENJA DVA DETETA PONOVO SAM POŽELELA SAM SVOJE „DEVOJAČKE GRUDI

Pre desetak godina manekenka Bojana Rajić uradila je povećanje grudi. Nakon dva porođaja, bilo je vreme za novi "makeover". Pročitejte šta je sve Bojana, i zašto, promenila u izgledu tela uz pomoć hirurga, dr Saše Mišeljića.


BOJANA RAJIĆ: KAKO SAM SE ODLUČILA NA HIRURŠKI PREOBRAŽAJ NAKON TRUDNOĆE, I KAKO MI JE DR SAŠA MIŠELJIĆ U TOME POMOGAO...

Prva trudnoća je dosta uticala na izgled mojih grudi, ali ni približno koliko druga. Iako sam prvo dete dobila nakon skoro deset godina od ugradnje prvih implantata, grudi su bile opuštenije nego pre trudnoće, ali posle druge mi više nisu bile prihvatljive.

To nisam mogla da prihvatim, jer ja, naprosto, nisam i nikada neću biti "žena svojih godina". Iz više razloga.  Jedan od njih je da mi godine ne mogu biti opravdanje za nesavršen izgled. Između ostalog, to je malo i stanje duha. Ja imam osećaj da na svima godine ostavljaju trag, osim na meni. I dalje se osećam kao da sam u dvadesetim, a nameravam tako i da izgledam.

Bila sam vrlo svesna o kakvoj je operaciji reč, jer dr Saša ne voli da ulepšava stvari. Vrlo je objektivan i ne obećava nerealne rezultate nikome. Pa ni meni.Na prvom razgovoru sa dr Sašom Mišeljićem Jasno mi je stavio do znanja da je osim zamene implantata neophodna i redukcija kože ukoliko želimo da dobijemo ono što smo oboje zamislili i da samim tim moram da prihvatim činjenicu da to ne može da prođe bez većih ožiljaka. Sa punim poverenjem sam se prepustila njegovoj stručnosti i osećaju za lepo. Moram priznati da me je 3D animacija budućeg izgleda grudi potpuno fascinirala. Nisam ni znala da na ovim prostorima postoji neko ko je i na ovaj način mogao da mi dočara kako će mi grudi izgledati nakon operacije. Kad sam na animaciji ugledala svoj budući izgled sa novim grudima, doslovno sam vrisnula od sreće.Strah od ožiljaka

Ne samo strah, bila sam u panici od pomisli na ožiljke i zamišljala sam to mnogo strašnije nego što je na kraju bilo. Izuzetno mi je bilo važno kako će meni lično izgledati moje nove grudi. Nije mi bila poenta da samo u bikiniju izgledaju savršeno, već sam želela da sebi budem lepa kada stanem naga ispred ogledala. Na svu sreću, tokom operacije, dr Saša je uspeo da nađe način da ožiljak bude što manji, upravo ono što sam želela.Sada sam zadovoljna i mirna...

Zadovoljnija nego što sam se usudila da se nadam. S obzirom na to da sam bila svesna da je neophodna redukcija kože, nisam se nadala idealnim grudima i unapred sam se pomirila sa ožiljcima koji neće baš biti lepi. Ali na moje iznenađenje, sve je ispalo onako kako sam samo mogla da poželim. Ja moram da napomenem da imam izuzetno visoke standarde kada je moj izgled u pitanju i mislim da ih nije lako zadovoljiti. Eto, dr Saša je uspeo. To je estetski hirurg kojeg bih se usudila da preporučim svakome, mirne savesti.

Generalno sam zahvalna na svojoj genetici i koži koja se brzo oporavlja. Nekoliko meseci od operacije ožiljci su uveliko počeli da blede i nadam se da će već u narednih nekoliko meseci biti potpuno nevidljivi. Što se osećaja u dojkama tiče, sve se polako vraća u normalu. Još uvek je osećaj na dodir blago tup, ali i tu iz dana u dan osećam napredak i vidim da potpuni oporavak nije daleko.

Datum poslednje izmene utorak, 11 oktobar 2016 16:25  Autor Super User   Pogodaka: 3457 Štampa
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne