Ampule hrane spolja

Kada nahranite kosu iznutra, spolja delujte snažnim ampulama za ojačavanje kose. One sadrže antioksidanse koji treba da spreče dejstvo slobodnih radikala i upalne procese, i ginko, ili kofein, energetski "napitak" za kosu spolja, koji ubrzavaju cirkulaciju i poboljšavaju ishranu folikula.

Kod ojačavanja kose morate biti uporni i kombinovati spoljne i unutrašnje delovanje, a na rezultate morate sačekati barem dva do tri meseca, koliko i traje većina tretmana za jačanje kose.

           Plantur kapsule sa vitaminima, cinkom, kalcijumom, selenom, vitaminima B grupe i elementima u tragovima sadrže i ekstrakt semena grožđa poznat po blagotvornom dejstvu za kožu i kosu.

Plantur Serum s visokom koncentracijom botaničkih supstanci štiti kosu od dejstva testosterona, poznatog urzočnika opadanja kose. Kofein i aktivne supstance  biljke Cimicifuga racemosa i soje jačaju folikul i omogućavaju optimalnu ishranu korena kose.

 

Phytophanere kapsule francuskog prirodnog brenda za negu kose, koje se odnedavno mogu naći i u našim apotekama, sadrže kompleks vitamina B i vitamine C i E koji se bore protiv istanjivanja kose i ekstrakte ulja boražine koje čuva elastičnost kose i kože.Phytocyane ampule
za jačanje ženske kose sadrže antoksidante grožđa, ginko bilobu za bolju cirkulaciju, derivage svile za sjaj kose, B vitamine za hidrataciju i derivat tirozina koji odlaže pojavu sedih vlasi.

BioKap ampule sprečavaju ispadanje kose, upalne procese, lokalno ishranjuju folikul, pospešuju mikrocirkulaciju vlasišta, a botanički sastojci deluju protivupalano i stimulišu rast kose. 

Autor Ljiljana Maričić Grujić   Štampa
Joomla SEF URLs by Artio