Hijaluronski fileri i mezoterapija udruženim snagama mogu da daju sjajne rezultate - a podsetila bih da osim lica postoje i zone nege koje često zaboravljamo, a mogu da otkriju naše godine: vrat, dekolte i ruke. Posebnim tehnikama vrat i dekolte se mogu "bioarmirati" za mlađi i zategnutiji izgled. 
Za postizanje idealnog rezultata neophodno je iskustvo u kombinovanju vrhunskog koktela i hijaluronskog filera. Koža vrata, dekoltea i šaka je veoma tanka i delikatna za rad, pa je veoma važno iskustvo u radu sa hijaluronskim filerima, da ne bi nastale papule (ispupčenja koja se nekada vide na koži, usled nepravilne tehnike rada).
Na svojim predavanjima sugerišem lekarima koji nemaju puno iskustva u radu sa hijaluronima da ove regije kože tretiraju isključivo mezoterapijskim koktelima Cytocare 532 i Strech Care koji su se u praksi pokazali odlični za učvršćivanje kože, bez bojazni od nastanka papula. 
Potrebno je uraditi seriju od tri tretmana, odnosno jedan tretman na mesec dana, tri meseca zaredom. Kasnije se radi jedan tretman na šest meseci ili godinu dana. U zavisnosti od stanja kože, nekada je dovoljan i samo jedan tretman.Na fotografijama iz prakse dr Lalošević - metod bioarmiranja - ubrizgavanja filera i mezoterapijskih koktela u podmlađivanju vrata i dekoltea. 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne