Dermatološki laser centar „Elpida“ ponudio je našem tržištu novi hijaluronski filer NEUVIA koji  isključuje mogućnost alergijskih reakcija.
- Filer  Neuvia pripadaju novoj generaciji visoko kvalitetnog hijaluronskog filera koji je potpuno bezbedan za organizam. Hijaluronska kiselina je dobijena rekombinantnom tehnologijom iz nepatogenog soja  Basillus subtilis (normalni stanovnik naše crevne flore), a ne iz bakterije  Streptococcus,  tako da  je isključena mogućnost alergijske reakcije na antigene streptokoknih bakterija koji se  u toku procesa ekstrahovanja  hijaluronske kiseline mogu naći u fileru – objašanjava dr Snežana Ranković, iz  Laser centra „Elpida“.
Novi  hijaluronski filer je bezbedniji za organizam jer se u procesu cross linkovanja hijaluronske kiseline koristi PEG supstanca,  koja je daleko bezbednija za naš organizam.

Novi hijaluronski fileri imaju u svom sastavu visoke koncentracije HA 28 mg/ml  i mikrosfere  hidroksiapatita (1%)  koji dodatno stimuliše fibroblaste i doprinosi boljem efektu popunjavanja  tkiva,   a  istovremeno usporava biodegradaciju hijalurona.ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne