Bore za hijaluron
Hijaluronski fileri ubrizgani ispod bore daju volumen koži koji ravna bore. Fileri različitih gustina koriste se za različite dubine bora. 
- Bore iznad usana su tanke i fine - tzv. “pušačke bore”,  javljaju se i kod nepušača, kao posledica starenja, smanjenja elastičnosti kože. Ovakve se bore odlično “ravnaju” popunjavanjem hijaluronskim filerima. Postoje rezličiti fileri, a za ovu namenu se koriste oni sa najfinijom česticom hijaluronske kiseline, koji uklanjaju sitne bore u regiji iznad gornje usne, a pri tom se usne ne povećavaju.
- Smejalice - nazolabijalne brazde - su polukružne, često duboke bore koje izgledaju kao zagrade oko vašeg osmeha, od nosa do brade. Zovu se nazolabijalne bore, i nisu proizvod starenja koliko naslednih karakteristika. One čak i mladom licu daju grub i stariji izgled. Uspešn o se mogu popuniti filerima s hijaluronom. Tretman traje samo pola sata, a lice odmah nakon njega poprima nežniji i mlađi izraz.
Bore na čelu su “bore brige”, nastale prilikom mrštenja, čuđenja, i ostalih grimasa kojima se nabira čelo. Da sva vaša briga ne bi ostala urezana u čelo, i pridala vašem licu ostareli i zabrinut izraz, kao ređenje predlažem botoks. Sprečavanjem preterane mimike, tokom tri do sedam dana od tretmana, bore se  smanjuju, a čelo postaje ravno i glatko. Isti tretman pomaže i kod bora nastalih mrštenjem koje se nabiraju između obrva.

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne