Biorevitalizacija lica je injekciona metoda kojom se aktivne supstance aplikuju u problematični deo lica, vrata i dekoltea, čime se koža u najkraćem roku hidrira, ali i podmlađuje.

Izbor preparata koji ubrizgavamo zavisi od problema koji želimo da rešimo, a najčešće se koriste preparati na bazi hijaluronske kiseline, supstance koje se inače nalazi u našoj koži, preparati na bazi DMAE kojima se poboljšava tonus kože, kao i embrionalni ekstrakti.
(na fotografiji dr Nevenka Dokmanović radi tretman biorevitalizacije Aleksandri Jeftanović)

Biorevitalizacija daje brz i lep efekat, rešavajući istovremeno nekoliko problema: isušena koža se hidrira, obnavlja se njena struktura i istovremeno stimulišu fibroblasti (koji produkuju kolagen i elastin koji su odgovorni za tonus kože i lep oval lica), a takođe se ostvaruje moćno antioksidantno dejstvo.

Ova procedura popravlja boju lica, čini kožu ravnijom i glatkom, smanjuje intenzitet pega (hiperpigmentacija) i pomaže lečenju ožiljaka.

Biorevitalizacija se razlikuje od procedure aplikacije hijalurona kao filera, jer ona ne samo da popunjava bore, jagodice i suzne brazde, već pomaže i kod drugih problema: dehidrirana, iziritirana koža, smanjenje tonusa mišića lica i vrata, korekcija opuštene kože tela (stomak, unutrašnja strana butina, nadlaktice), profilaktika starenja kod mladih, bore oko očiju, bore u oblasti dekoltea, iznad usana, tamni podočnjaci, pušačka koža, raširene pore i masna koža.


KONTAKT:
SKIN MEDIC
011/66 59 259, 063/37 37  78


 

Autor Dr Nevenka Dokmanović   Štampa
ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne