Nova tehnologija fiber vlakana omogućava da se prostor nastao vađenjem ili gubitkom jednog zuba popuni u jednoj poseti stomatologu.

Rupa među zubima uzrokovana gubitkom ili vađenjem zuba jedan je od najvećih estetskih nedostataka osmeha. Ništa manji nedostatak nije ni kada su zubi previše zbijeni i nepravilno postavljeni. Novim tehnologijama i tehnikama te probleme je sada moguće rešiti brzo, efikasno i uz minimalno oštećenje zdravih zuba.

Vlakna C&B everStick i everX posterior su revolucionarni proizvodi koji nam daju relativno dugoročne i estetski dobre rezultate u kombinaciji sa kompozitima.

Naime, moguće je prostor izvađenih zuba popuniti u jednoj poseti bez brušenja susednih zuba ili korišćenjem preparacija na zubima na kojima postoji karijes (preparacija gde bismo inače postavili plombu).

Prednost upotrebe ovih vlakana u kombinaciji sa kompozitom je u brzini rada, minimalnoj invazivnosti (maksimalno očuvanje susednih zuba nosača) i dobroj estetici uz dugoročne rezultate, bez obzira na to da li su u pitanju bočni ili prednji zubi.

Ovako se izbegava period krezubosti, tj. pacijent nekoliko sati posle vađenja ima urađen adhezivni most sa C&B everStick vlaknima.

 


Na godišnjem GC mitingu za istočnu Evropu, u Dubrovniku, od 20. do 23. juna 2013, dr Jovan Cabunac je, kao key opinion lider za GC EverStick proizvode za Srbiju, održao dva predavanja na temu Fiber tehnology – Clinical practice. Predstavio je kliničke mogućnosti upotrebe fiber vlakana nove generacije u svakodnevnoj praksi i prednosti koje nam pruža ova vrsta materijala koji je znatno unapređen i superioran u odnosu na materijale koji su se ranije pojavljivali.www.cabunac.com

 

Nušićeva 5 (ulaz iz Čumićeve 1)
Beograd
Telefon: +381(0)11 334 88 18
+381 (0)60 334 88 18


 

 

 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne