Evo jednog aparata koji se proslavio u Americi, pre svega svojim Fractora tretmanima za podmlađivanje lica, a potom i varijacijam aoblikovanja i zatezanja tela Body FX je novo, neinvazivno rešenje za reoblikovanje tela i smanjenje celulita sa dugoročnim rezultatima. 


Body FX je namenjen onima koji žele da se oslobode opuštene kože na stomaku, kao i da sa njega uklonite masne naslage, da uklone masne naslage sa bokova i drugih delova tela. Rečju, da izgledaju bolje i vitkije. 

Kako radi ovaj uređaj?
Tehnologija omogućava zatezanje kože i "topljenje" masti u jednom tretmanu. 

Body FX koristi kombinaciju radiofrekventne energije (radiotalasi) za duboko zagrevanje tkiva i vakuum sukciju. Energija radiofrekventnih talasa deluje na kožu i masne ćelije izazivajući topljenje masnih ćelija i skupljanje kože. Vakuum i kontrolisani energetski impulsi usaglašeno deluju kako bi obezbedili lepe rezultate u oblikovanju tela. 
Vakuum povlači deo kože koji se tretira i zagreva dubinski tkivo radiotalaisma Koliko je tretman ovim aparatom bezbedan? 

 
Serija RF talasa se isporučuje intenzitetom od milion impulsa u sekundi, čime se period kontakta jednog talasa sa površinom kože svodi na minimum. Tretman je veoma siguran i neinvazivan, a, da bi se povećala bezbednost, temperatura kože se tokom tretmana stalno prati. Ovo termičko praćenje pruža najveći stepen kontrole temperature i izbegavanje bilo kakvih neželjenih efekata.


Da li je tretman bolan?  
Većina korisnika Body FX kaže da je tretman bezbolan ali da može da se oseti peckanje i zagrevanje kože, kao i njeno nežno pulsiranje kao posledica delovanja vakuuma i radiofrekventnih talasa. 


Koliko je tretmana potrebno? Preporučuje se osam tretmana, po jedan tretman nedeljno. Postepena poboljšanja mogu se videti već nakon prvih nekoliko tretmana – a ono što se primeti posle prvog tretman je glatka i nežna površina kože.  Evo nekih primera...
Da li je ptoreban poseban režim života posle tretmana?

Ne. Nema takozvanog "vremena oporavka", jer se posle tretmana možete vratiti na posao i svakodnevnim obavezama. Crvenilo i toplota na tretiranom podrućju će proći za nekoliko sati. 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne