„Baby botox je potpuno novi pravac u aplikovanju, a samim tim i pristupu botoksu. Prošlo je vreme ukočenih i zamrznutih lica koja liče jedno na drugo. Sada se, uz „Baby Bo, može izgledati prirodno. Ova procedura podrazumeva aplikovanje minimalnih doza botoksa na uobičajena mesta, pri čemu se zadržava pokretljivost lica (mimika), ali se ublažavaju i umekšavaju bore smejalice i bore mrštilice. Rezultati traju od 4 do 6 meseci, kada procedura može da se ponovi. Kao i kod standardnog botoksa, trajnost rezultata se povećava redovnim dolaskom na tretmane.

Termin Baby botox”, kao i sama procedura, najnoviji je hit koji potiče iz Amerike. Zahvaljujući filmskoj produkciji, tačnije režiseru Martinu Skorsezeu koji je zahtevao da glumci koje angažuje mogu da pokažu facijalnu ekspresiju i dočaraju emociju, inoviran je tretman kojim se preciznije unosi botulinski toksin u mnogo manjim dozama. Osim što čuva izraz lica, Baby Bo” čuva i zdravlje jer je tretirani mišić pokretljiviji i u funkciji.

Baby Bo” je procedura koju možete da radite tokom čitave godine jer nije fotosenzitivna. Samo apliciranje traje svega nekoliko minuta, ali se pun efekat vidi nakon 4 do 8 dana.


Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne