Radiofrekventne struje (radiotalasi) isporučuju energiju radiofrekventnih struja u dublje slojeve kože gde se ova energija pretvara u toplotnu i podstiče stvaranje kolagena.

Elos tehnologija kombinuje lasersku (svetlosnu) i bipolarnu radiofrekventnu struju. Metod se zasniva na zagrevanju vezivnog tkiva tretiranih površina kože. Ovo podstiče proizvodnju kolagena i omogućava efekat popunjavanja i zatezanja kože.Ovakva kombinacija omogućava da se smanji svetlosna energija, a pojača radiofrekvenca, čime se izbegavaju laserske opekotine, a ne umanjuje efekat.

Laserski piling je lasersko skidanje slojeva kože i radi se tzv. ablativnim laserima koji kontrolisano i veoma precizno skidaju sloj po sloj kože. Njihova najveća prednost je mogućnost rada na osetljivim zonama kao što su zone oko oka i usta.
Laserski pilinzi se rade isključivo u lekarskim ordinacijama. Zbog rana i zaceljivanja kože zahtevaju dug period oporavka, savršenu negu, jaku UV zaštitu. Rezultat je podmlađena koža izuzetno dobrog tonusa. (Na fotografiji dole: pre i posle laserskog pilinga, rad dr Zorana Lekića).
             
 

ESTETIKA
ehk31 mala

Časopis izlazi 4 puta godišnje
Mart, jun, septembar, decembar

Uslovi oglašavanja
Pišite nam
Naručite brojeve

Telefoni za informacije:
011/303 4306 (9-15 h)
063/ 8543 662 (non-stop)
STOMATOLOGIJA

krunice
veniri
implantati
beljenje zuba
podizanje desni
ortodoncija

TRAJNA ŠMINKA

obrve
kapci
usne